80-400 UAH
Парад біг-бендів України
26 May

Парад біг-бендів України

80-400 UAH

Національна філармонія України
Володимирський узвіз, 2

Order tickets for "Парад біг-бендів України"

The duration of the event — 120 minutes.

About the show

26.05.2024
ПАРАД БІГ-БЕНДІВ УКРАЇНИ
Cherkasy Jazz Orchestra, художній керівник Михайло Євтушенко 
Спеціальні гості: ОЛЕКСІЙ ПЕТУХОВ фортепіано (Одеса) та ЛЕОНІД ПЕТКУН ударні (Львів)
Джазовий оркестр Big Yellow Band
Школи джазового та естрадного мистецтв Дніпровського району Києва, керівник Антон Загородній
Вперше з початку широкомасштабного вторгнення, – знакова джазова подія присвячена Дню Києва – V Парад біг-бендів України.
Формат було започатковано у 2016 році Всеукраїнською асоціацією джазових та естрадних оркестрів Національної всеукраїнської музичної спілки, перші концерти якого пройшли у єдиній в Україні Школі джазового та естрадного мистецтва. У цьому концерті братимуть участь два оркестри: Cherkasy Jazz Orkestra та Джазовий оркестр Big Yellow Band.
Cherkasy Jazz Orkestra під керівництвом засновника, художнього керівника та диригента Михайла Євтушенка – саксофоніста, бенд лідера, випускника славнозвісного University of Music & Performing Arts Graz, який підкорив своїм талантом Австрію та й усю Європу. До виступів з оркестром він запрошує знаних джазових музикантів.
Цього разу з ними гратимуть спеціальні гості, відомі джазові музиканти: блискучий джазовий піаніст – Олексій Петухов та відомий джазовий барабанщик, композитор, викладач та засновник джазового гурту Leonid Petkun jazz Group зі Львова – Леонід Петкун.
Джазовий оркестр Big Yellow Band під керівництвом Антона Загороднього – професійного бас-гітариста, композитора та аранжувальника, – мало не єдиний незалежний та постійнодіючий великий джазовий оркестр в Україні, заснований на базі єдиної в Україні Школи джазового та естрадного мистецтва.
Яскрава візитівка колективу – жовтий колір, що додає концертам атмосферності та відчуття всеохоплюючого позитиву.
Авторка та керівниця мистецького проєкту Галина Макаренко-Дергунова

Pre-order